Welkom bij Autobedrijf Lubbelinkhof

Airco Service

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.De Airco Check van Autobedrijf Lubbelinkhof betekent dat het gehele airco systeem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn.

Neemt contact op voor de Airco Service 

APK Keuring

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete. De APK is een Algemene Periodieke Keuring (APK). Dit is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Bij de APK wordt er onder andere gelet op: de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie), het milieu (uitlaatgassen), algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof). Ook wordt er gecontroleerd of de juiste kentekenplaten op de auto zitten. Door diefstal, maar ook door niet goed bevestigde platen kan dat soms niet het geval zijn. Veel kentekenplaten zitten namelijk los in houders geklemd. Wij adviseren u om de kentekenplaten goed vast te plakken met dubbelzijdig tape of deze bij een garage vast te laten zetten.

Neemt contact op voor de APK Keuring 

Uitlijnen (Personen & Lichte bedrijfsauto`s & Campers)

Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.Stoepjes, een aanrijding en putten in de weg veroorzaken afwijkingen in de wielstanden. Door uw auto te laten uitlijnen door de experts van Autobedrijf Lubbelinkhof worden deze afwijkingen opgeheven. Maak een afspraak om uw auto te laten uitlijnen. Uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden en auto-onderdelen minder snel slijten, u minder brandstof verbruikt en veiliger en comfortabeler rijdt. 

Neemt contact op voor het Uitlijnen